Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

75 Jarig Jubileum District Veluwezoom

 

 

District Veluwezoom 75 jaar

Ons District Veluwezoom bestaat komend jaar 75 jaar. Althans de datum 1 maart 1944  staat trots in ons logo. Helemaal correct is dat echter niet. Feitelijk is dat de datum waarop het toenmalige biljartdistrict Dieren werd opgericht. De naamsverandering “Veluwezoom” dateert van veel recentere datum. Namelijk toen op 17 november 2004 de biljartverenigingen uit Arnhem en omstreken, die hun eigen competitie vormden, statutair zijn opgegaan in het District Dieren en zo het nieuwe District Veluwezoom vormden. De oude oprichtingsdatum werd daarbij aangehouden en dat betekent dus dat we in 2019 de respectabele leeftijd van 75 jaar bereiken. Deze mijlpaal wil het bestuur niet ongemerkt voorbij laten gaan en heeft een jubileumcommissie in het leven geroepen die een programma aan het voorbereiden is. Dat definitieve programma is er nog niet, maar zeker is wel dat een Jubileumtoernooi “Veertigen-tegen-de-klok” daar onderdeel van zal zijn. Dit op basis van de vele positieve reacties die we tijdens en na het 70-jarig bestaan ontvingen. (zie foto`s)
Zodra er programma onderdelen definitief zijn zullen we die op deze plek publiceren.

Mocht u in het bezit zijn van foto`s of historische informatie van gebeurtenissen die aan het ontstaan van ons district in deze vorm hebben bijgedragen, zouden we die graag van u ontvangen. We willen daar dan graag een soort van levensloop van te maken.

Met vriendelijke groet
De Jubileumcommissie

 

De Jubileum commissie bestaat uit een groepje leden die dit feest mogelijk maken. Leden van de Commissie alvast onze hartelijke dank daarvoor.

Cees Ursem - Udo Hagenus - Gavin Balk - Gerrit van Enck

De jubileum commissie is druk bezig met het programma van het Jubileumtoernooi, een onderdeel ervan is "Veertigen tegen de klok" .

 

Voor het inschrijven van het Jubileumtoernooi kunt u het inschrijfformulier downloaden, deze vult u in en slaat de ingevulde versie op uw pc op. Daarna kunt hem E-mailen naar de Jubileum commissie  <<< Klik hier !!!

 

Sfeerfoto's van het vorige Jubileumtoernooi

Poster JubileumtoernooiPoster Jubileumtoernooi